Over Nanette

Ik ben Nanette Merkelbag en ik ben Personal Assistant. De afgelopen jaren heb ik veel gewerkt bij mkb-bedrijven en heb ik drukbezette ondernemers/zzp’ers geholpen met evenementen organisatie, Social Media en hun administratie.

Werk uit handen nemen
Ik denk graag met je mee en daardoor ben ik een waardevolle sparringpartner voor je. Ook zie ik snel waar werk uit handen genomen kan worden, waardoor jij je kunt focussen op de kerntaken van je bedrijf. Werken als PA geeft me veel energie. Ten eerste omdat ik zie dat door mijn bijdrage jouw bedrijf groeit en ten tweede, zodat jij als ondernemer meer ruimte hebt voor focus en vrijheid.

Passie
Mijn passie voor het werken als PA begon in 2015. Met een druk gezin ben ik altijd aan het regelen, plannen en organiseren. Ik wilde graag mijn kwaliteiten delen met andere ondernemers en helpen door taken uit handen te nemen. Intussen heb ik meerdere tijdelijke en langdurige opdrachten mogen uitvoeren en investeer ik jaarlijks in mezelf door trainingen te volgen.

Ervaring
Omdat ik zelf ook ondernemer ben weet ik wat er komt kijken bij het up to date houden van je administratie en het regelen en organiseren van verschillende activiteiten. Tijd die jij goed kunt besteden om AAN je bedrijf te werken. Toch?

Zoek je een flexibele, betrouwbare en efficiënte PA? Ik luister graag naar je om te weten te komen waar jij tegenaan loopt in je bedrijf. Je kunt contact met mij opnemen voor een vrijblijvende kennismaking.

Nanette Your Personal Assistant

KOFFIE DRINKEN?

Heb je een vraag of wil je kennismaken? Neem via onderstaand formulier contact met mij op!

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
Please check this field.
Nanette Your Personal Assistant

Flexibel. Betrouwbaar. Efficiënt.

Nanette Your Personal Assistant

06-41586771

info@nanetteyourpersonalassistant.nl

KvK 65741374